skoljobb.se

Grundskollärare i Trä och metallslöjdslärare till Söndrumskolan åk 3-9

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Grundskollärare i Trä och metallslöjdslärare till Söndrumskolan åk 3-9

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Söndrumsskolan är en ny skola med modern miljö och modernt tänk i undervisningen. På Söndrumsskolan har vi tillgång till IKT som stöd för lärandet. Alla elever i år 6 - 9 har iPad som verktyg för skolarbetet. På skolan har vi Macdatorer när vi behöver komplettera iPaden.

Söndrumsskolan är en skola med 530 elever. Vi ligger i stadsdelen Söndrum med närhet till havet. I skolans utemiljö har vi tillgång till skatepark, fotbollsplan, ytor för friidrott och en ny fin parkmiljö med sittgrupper. Söndrumsskolan öppnade för sitt första läsår augusti 2013.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en träslöjdslärare som vill vara med och fortsätta utveckla Söndrumskolan till att bli en skola där alla elever har möjlighet att lyckas.

Värt att veta om vår fina skola är att organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret. Alla tar ett gemensamt ansvar för att eleverna når så långt det är möjligt i sin utveckling och lärande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig träslöjdlärare för eleverna i årskurs 3 - 9. Du har en god förmåga att bygga positiva relationer med alla elever och en mycket god samarbetsförmåga. Du har en gedigen kunskap om slöjdämnet och om hantverk i trä och metall. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skolområde Väster

Dela detta jobb

Grundskollärare i Trä och metallslöjdslärare till Söndrumskolan åk 3-9

Halmstads kommun