skoljobb.se

Grundskollärare ma, no och teknik för årskurs 4-9

Ansök nu

Grundskollärare ma, no och teknik för årskurs 4-9

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Östratornskolan 4-9 är "Den lilla skolan med de stora möjligheterna". Vi finns på en avskild del av Östratornskolan, intill fina grönområden och lekmöjligheter, men har samtidigt tillgång till övriga skolans bibliotek, slöjdsalar, idrottshall och en hemkunskapssal.

ARBETSUPPGIFTER
Vi planerar att utöka antalet klasser inför hötterminen och söker därför en ny medarbetare till vår trevliga arbetsplats Östratornskolan!

Tjänsten innebär mentorsuppdrag i en klass 5 samt undervisning i ämnena ma, no och teknik i årskurs 4-6. Du kommer att ingå i ett arbetslag med högt i tak. I arbetslaget utvecklas ni tillsammans som pedagoger genom kollegialt lärande och samarbete med planering och mentorsuppdrag.

I tjänsten ingår för- och efterarbete, dokumentation, föräldrakontakter och övriga i yrket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare 4-9 eller 1-7 och behörig i de ämnen undervisningen omfattar. Du bör också ha praktisk erfarenhet av undervisning och en god förmåga att samarbeta. Vi ser gärna att du även är behörig i engelska.

Ange gärna löneanspråk.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan kallas till intervju innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Dela detta jobb

Grundskollärare ma, no och teknik för årskurs 4-9

Lunds kommun