skoljobb.se

Grundskollärare MaNo alt SvSo 4-6 Sjöbyskolan, Horred

Ansök nu

Grundskollärare MaNo alt SvSo 4-6 Sjöbyskolan, Horred

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

I Horred ligger Sjöbyskolan mitt i byn på höjden av Lunnaliden och har med sin stora skolgård en härlig miljö för både inomhus- och utomhusaktiviteter. I omgivningen finns skog och mark samt stora strövområden som lockar till lärande
utomhus. Utomhuspedagogik och naturupplevelser inspirerar stora som små i både skola och fritidshem. Här går cirka 170 elever, årskurs F-6 med fritidshem. Det är en trivsam skola med glada elever och pedagoger.
Kommunikation och kreativitet är viktiga ingredienser i arbetet med våra elever. Vi uppmuntrar våra elever att vara kreativa i tanke, ord och handling och att våga visa på sina kreativa sidor. Genom att träna dem i kommunikation ökar vi deras
möjligheter till delaktighet, motivation och engagemang. Språkbiten är en viktig komponent i arbetet med läsutvecklingen
på Sjöbyskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad erfaren lärare till åk 4-6 som vill vara med och utveckla undervisningen på vår skola.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare med bred kompetens. Du är trygg i ditt ledarskap och är lyhörd samt har en god samarbetsförmåga med såväl elever som föräldrar och kollegor. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Grundskollärare MaNo alt SvSo 4-6 Sjöbyskolan, Horred

Marks kommun