skoljobb.se

Grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 4-6

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 4-6

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021. Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.

Beskrivning

Bli en av oss på Runstensskolan!

Runstensskolan är en skola som har ca 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi finns i centrala Handen, nära till kommunikationer och Rudans friluftsområde. Vi vill att skolans alla elever ska känna trygghet, studiero och trivsel samt känna samhörighet med personal och övriga elever på skolan. Detta är grunden för att inlärning ska kunna ske. Alla elever vill lyckas och vi arbetar för att möta varje enskild elev. Vi arbetar med CPS enligt Ross Greens modell och för oss är det självklart att alla elever vill om de kan!

Som lärare hos oss får du möjlighet att arbeta i en skola med hög kvalitet. Du får engagerade kollegor som brinner för sitt uppdrag, att utveckla alla elevers lärande. Vi utvecklar verksamheten ständigt och ser fram emot att du är med oss i detta. Vi arbetar med bedömning för lärande och ett formativt arbetssätt. 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare till åk 4-6.

Vi vill att du är legitimerad lärare åk 4-6 i matematik, engelska och svenska. Fler ämnen är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i grundskolan.

Vi söker dig som är rätt person för att kunna ge eleverna en välplanerad och individuellt anpassad undervisning.

Du ska
- ha god erfarenhet som lärare och av elever med särskilda behov och vara en tydlig ledare som är lugn, stabil, strukturerad, stresstålig och lösningsfokuserad.

- ha ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa

- ha en god samarbetsförmåga 

I arbetet ingår även mentorskap samt till yrket övrigt förekommande arbetsuppgifter. Du har ett nära samarbete med kollegor, skolans elevhälsa samt ditt arbetslag.


Du finner mer information om oss på skolans hemsida runstensskolan.haninge.se.

Kvalifikationer

Vi söker dig om har en grundskollärarexamen och legitimation för grundskolan med inriktning mot 4-6 alternativt 1-7 med behörighet att undervisa i matematik, svenska, engelska samt gärna några fler ämnen.

Vi söker en lärare med ett inkluderande förhållningssätt som har en strukturerad och varierad undervisning och etablerar tillitsfulla relationer med såväl elever som kollegor. God kommunikationsförmåga i tal och skrift är ett krav.

Kunskap i samtalsmetoden CPS är meriterande.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 1/3-22 eller enligt överenskommelse

Löneform: Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/767

Kontakt: Ulrika Johansson
08-606 86 40Kristin Olsson
08-606 80 89

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2022-01-04

Sista ansökningsdag:
2022-02-04

Dela detta jobb

Grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 4-6

Haninge kommun