skoljobb.se

Grundskollärare mot åk 4-6 till Furulundsskolan

Ansök nu

Grundskollärare mot åk 4-6 till Furulundsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Furulundsskolan är en f-9 skola med över 700 elever i de centrala delarna av Halmstad. Skolan är populär och många elever söker sig hit. Furulundsskolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret. Alla lärare arbetar med att utveckla en inkluderande lärmiljö. På Furulundsskolan tar alla ett gemensamt ansvar för elevernas trygghet och studiero samt för att eleverna når så långt det är möjligt i sin utveckling och lärande. På mellanstadiet har vi flera resurspedagoger som har ett speciellt ansvar för elevernas aktiviteter och trygghet på rasterna. Detta är även ett sätt att låta lärare i större utsträckning kunna ägna sig åt att genomföra och utveckla undervisningen. För att möta upp elevernas skilda behov finns en flexenhet. Elevhälsan och lärare har ett nära samarbete. Vår verksamhet tar sin utgångspunkt från vår helhetsidé som är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning. Kooperativt lärande präglar vår undervisning. Varje stadie har en rektor och en specialpedagog kopplad till sig men allas huvuduppdrag är att arbeta för skolans totala måluppfyllelse. Vi söker nu 1 st lärare till mellanstadiet som vill vara med och fortsätta utveckla Furulundsskolan till att bli en skola där alla elever har möjlighet att nå så långt, utifrån sina förutsättningar.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation/Lärarexamen eller annan examen med behörighet att undervisa i grundskolan. Behöriga lärare för undervisning på mellanstadiet. Du har en stor förmåga att bygga positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är engagerad, lösningsfokuserad och ser möjligheter utifrån givna förutsättningar. Du tilltalas av vårt sätt att arbeta med skolutveckling. Du har en förmåga och vilja att påverka vår skolkultur, och du har erfarenhet och kunskaper om hur IKT kan omsättas i undervisningen för att öka elevernas måluppfyllelse och lust att lära. Du har gärna en bred ämnesbehörighet men ett krav är engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av bildundervisning. Tjänsten kan kombineras med uppdrag i Flexenheten. Du har goda ledaregenskaper!

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2020-08-10
Publicerad
2020-02-10
Ansök senast
2020-03-01

Upplysningar

  • Dick Hero, Rektor
    Telefon: 070-205 89 33
  • Kristina Johnsson, Lärarnas Riksförbund
    Telefon: 0706-524911
  • Sara von Braun, Lärarförbundet
    Telefon: 076- 611 13 87

Ansökan

Referensnummer
C35373 - 2020

Dela detta jobb

Grundskollärare mot åk 4-6 till Furulundsskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning