skoljobb.se

Grundskollärare Örbyskolan

Ansök nu

Grundskollärare Örbyskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

På Örbyskolan ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin förmåga. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför söker vi dig som känner sig trygg i sin kunskap kring NPF. Du gillar att få vara del av elevernas kunskapsutveckling och bygger din undervisning utifrån var varje elev befinner sig i sin lärprocess, ni jobbar mot gemensamma mål och skapar lust och glädje tillsammans. Du har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Du är lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov samt tar ansvar för att eleverna ska nå goda resultat.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med?
Du kommer undervisa i åk 2 tillsammans med två andra lärare. Dina ansvarsämnen kommer främst att vara SO/NO och har du praktiska ämnen så är det meriterande. Du ska också känna dig trygg som ledare i ett klassrum och också vara flexibel.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter en motiverad lagspelare som är positiv och engagerad.
Någon som:
- inser lärarens betydelse för elevernas lärande och arbetar formativt
- har goda kunskaper kring bemötande av elever med olika NPF-diagnoser
- ev. utbildning inom NPF och erfarenhet av att framgångsrikt arbetat med elever med NPF, inom skola
- med god samarbetsförmåga vill arbeta i ett arbetslag
- vill utvecklas tillsammans med skolans övriga pedagoger
- har vilja och förmåga att skapa goda relationer med eleverna och deras vårdnadshavare

Lärarlegitimation erfordras

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Grundskollärare Örbyskolan

Marks kommun