skoljobb.se

Grundskollärare SO åk 4-9, Blåklintskolan

Ansök nu

Grundskollärare SO åk 4-9, Blåklintskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Blåklintskolan är en skola för elever från förskoleklass till skolår 9. Skolan är uppdelad i en F-3 del, där även fritidshem finns, samt en 4-9 del med tillhörande fritidsgård. Skolan ligger centralt belägen i Mjölby med närhet till både bibliotek, simhall och grönområden. På Blåklintskolan möts dagligen ca. 530 elever och 80 medarbetare.

På Blåklintskolan vill vi fånga varje medarbetares unika förmåga att möta våra elever och färga vår verksamhet. Därför är du en flexibel person med ett stort driv, en positiv inställning och en föredömlig samarbetsförmåga.

För att trivas i rollen som medarbetare på Blåklintskolan är det viktigt att man är en lagspelare. Vi värdesätter ett tillåtande klimat som karaktäriseras av värme, humor och respekten för alla individers egenvärde.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att tillsammans med kollegor planera samt bedriva undervisning med elever från årskurs 4 till 9 i ämnet SO. Med uppdraget tillkommer mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en examen som lärare i åk 4-9 SO. Vi ser gärna att du har fått din legitimation. Det är önskvärt att du har erfarenhet av undervisning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Som person är du trygg, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Du behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Relationsskapande är en viktig del av uppdraget.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats, präglad av det goda samarbetet och en tydlig flexibilitet. Blåklintskolan har sedan tidigare goda internationella kontakter och därtill deltar vi årligen i en rad olika utvecklingsforum såsom bland annat BETT -mässan.

Till kommande termin intensifierar vi arbetet med vårt tillgänglighetsarbete på enheten, vilket kommer göra avtryck och färga hela vår organisation. Det är vår förhoppning att du vill vara med på vår resa och bidra till att göra oss till en bättre skola.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande.

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare SO åk 4-9, Blåklintskolan

Mjölby kommun