skoljobb.se

Grundskollärare sv/eng till Getingeskolan, åk 6-9

Ansök nu

Grundskollärare sv/eng till Getingeskolan, åk 6-9

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Getingeskolan växer och vi måste öka vår bemanning. Vi söker dig som undervisar i svenska och engelska i årskurserna 6-9 och som tillsammans med oss vill utveckla undervisningen på skolan. Du kommer tillsammans med en kollega att vara mentor för en utav våra klasser i 6-9. Du kommer att arbeta tillsammans med ett glatt och utvecklingsinriktat gäng som utmanar och vill bli utmanade. På Getingeskolan arbetar vi tillsammans, därför söker vi dig som är en lagspelare. Vår drivkraft är att i alla lägen göra det som är bäst för eleverna. Vi ser gärna att du börja arbeta tillsammans med oss med start vecka 9 eller snarast efter den veckan. Välkommen med din ansökan och välkommen till oss på Getingeskolan tillsammans ska vi göra skillnad! Vänta inte med din ansökan - rekryteringsprocessen börjar omgående!

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i ämnena svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde/Tillträdesbeskrivning: Senast 2020-03-12
Publicerad
2020-01-10
Ansök senast
2020-01-26

Upplysningar

 • Sandra Tomin, rektor
  Telefon: 0721-556863
 • Josefin Jakobsson
  Lärarnas riksförbund
  Telefon: 035-13 70 00
  E-post: Josefin Jakobsson
 • Mats Berntsson
  Lärarförbundet
  Telefon: 035-13 70 00

Ansökan

Referensnummer
C34388 - 2020

Dela detta jobb

Grundskollärare sv/eng till Getingeskolan, åk 6-9

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning