skoljobb.se

Grundskollärare till åk 4-6, Munktorpskolan

Ansök nu

Grundskollärare till åk 4-6, Munktorpskolan

Munktorpsskolan F-6 ligger på landsbygden en mil utanför Köping med goda kommunikationer till både Hallstahammar och Västerås. Det är en enparallellig skola med välutbyggd digital teknik. Skolan har sedan år tillbaka hög måluppfyllelse. Vi prioriterar ordning och reda och det råder studiero i klassrummen. Trots att vi är en liten skola har vi behörig personal i de praktisk-estetiska ämnena, dessa bedrivs i egna lokaler på skolan.

Är du förtrogen och behärskar den senaste tekniken, ser relationsbyggandet som en viktig del samt vill ha undervisning som din primära uppgift så är det den här skolan du söker, och den här skolan söker dig!

Arbetsuppgifter:
På mellanstadiet arbetar vi med ämneslärarsystem och du arbetar som ämneslärare i ett arbetslag med elever i årskurs 4 - 6 och ska inte vara främmande för att även arbeta som klasslärare om det blir aktuellt. Du ska undervisa och planera din undervisning efter läroplanens mål.
Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina mål. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med ex elevhälsoteam, vårdnadshavare och kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser erfarenhet inom yrket som meriterande.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har lärarlegitimation grundskollärare för årskurs 4 – 6 med behörighet i flera ämnen önskvärt att undervisa inom matematik och NO men inget krav. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens och tror på eleven. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.

Välkommen med din ansökan!
Utbildningsförvaltningen

Tillträde enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder.
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.
Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.

Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Varaktighet/Arbetstid
Heltid
Tillsvidare
 
Lön
Månadslön
 
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-10-13
Ange referens: 151/2019 UN
 
Kontaktpersoner
Rektor Linda Olovsson, 0221-62 50 10

Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260
Kommunombud Lärarnas Riksförbund ., 0221-25224

Dela detta jobb

Grundskollärare till åk 4-6, Munktorpskolan

Köpings kommun