skoljobb.se

logga

Grundskollärare till Hallsta skola

Regioner
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

Grundskollärare till Hallsta skola

Om tjänsten
I Hallsta skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential och för att nå dit behöver vi de bästa lärarna. Vi som arbetar här gör stor skillnad för våra elever. Vi söker en lärare till lågstadiet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I Hallsta skola arbetar vi för att lägga grunden till ett gott lärandeklimat genom att skapa goda relationer i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. I din undervisning behöver du ha fokus på den enskilde elevens behov och förmåga att utvecklas i grupp. Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med arbetslagen planera, genomföra och utvärdera undervisning enligt skolans styrdokument. Du är mentor för elever i en klass. I mötet med eleverna behöver du ha förmåga att kunna kommunicera med eleverna kring nästa steg i deras utveckling och hur de kommer vidare. Du agerar som en vuxen förebild för alla elever på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3. För att lyckas och trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta och du behöver vara lyhörd. Som person är du trygg och tydlig och du har förmågan att skapa förutsägbarhet för dina elever. Genom ditt ledarskap skapar du en god lärmiljö med kvalitativ framåtsyftande undervisning. Hallsta skola arbetar med iPads i undervisningen så du behöver ha digital kompetens och se värdet i att analoga, digitala och kreativa arbetsätt skapar en meningfull och begriplig undervisning.

Om arbetsplatsen
Hallsta skola är en kommunal F-9-skola med goda kommunikationer till och från Norrtälje. Naturen finns utanför knuten. Hos oss går 430 elever. Vi är stolta över vår verksamhet som visar allt högre kunskapsresultat. Vår ambition är att det ska vara roligt och utvecklande att arbeta på Hallsta skola. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande, just nu pågår en satsning på Kooperativt lärande. Vi har byggt upp en organisation med välfungerande arbetslag och goda stödfunktioner. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam med många olika professioner. Vi följer systematiskt upp elevernas resultat och för oss är det viktigt att eleverna har en god pedagogisk, fysisk och psykosocial lärmiljö.

Övrigt
Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. 

Anställningsform
Tillsvidare heltid

Tillträde: 210810
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:
2021-06-04

Sista ansökningsdag:
2021-06-20

Typ:
Pedagogiskt arbete

Tjänst:
Grundskollärare

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Ort:
Norrtälje

Omfattning:
Heltid

Kontaktpersoner
Bitr. rektor
Pia Johansson, pia.johansson@norrtalje.se, 0175-25645

facklig representatn för Lärarförbundet
Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Ombud för LR
Lars Andersen, lars.andersen@norrtalje.se

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare till Hallsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret