skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

* Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

* Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

* Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

* Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. 

Arbetsplatsbeskrivning

Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 510 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att cirka tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten.

Vår skola är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler.

Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen!

Läs mer på http://johannesskola.stockholm.se

Här hittar du oss https://www.google.se/maps/place/Johannes+skola/

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig skickliga och positiva grundskollärare som tycker om att arbeta med låg- och mellanstadieelever i skolan och som utmanas av och känner tillfredsställelse med att arbeta i arbetslag. Till höstterminen 2018 har vi nu en ledig lärartjänst på mellanstadiet.

Ett inkluderande förhållningssätt till undervisningen och goda ikunskaper inom digitalisering är meriterande för tjänsterna. Vi har tillgång till ett stort antal iPads som kompletterande och kompensatoriska hjälpmedel/verktyg i undervisningen.

Den utannonserade tjänsten är en heltidstjänst med ferieanställning.

Kvalifikationer

Du skall vara en legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i låg- och mellanstadiet. Behörighet inom både svenska/SO och matematik/NO samt svenska som andraspråk är starkt meriterande. 

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 

Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-08
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm, Norrmalm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7570
Kontakt
  • Fredrik Göthe, bitr rektor, 08-50844543
  • Catrin Hyllander Nyqwist, rektor, 08-50844540
Facklig företrädare
  • Hillary Brown, LR, 08-50844506
  • Carthrine Gauffin, Lärarförbundet, 08-50844500
Publicerat 2018-11-28
Sista ansökningsdag 2018-12-12
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Grundskollärare till Johannes Skola 4-6

Ansök nu

Dela detta jobb