skoljobb.se

Grundskollärare till Klockrike

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-02-18

Ansök nu

Grundskollärare till Klockrike

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg.

Skolenheten Klockrike/Fornåsa/Österstad består av tre skolor, Klockrike (skolår F-6 och fritids), Fornåsa (skolåren F-6 och fritids) och Österstad (skolår F-4 och fritids).

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i svenska, matematik, bild och SO. Eventuellt kommer engelska att ingå i tjänsten.

Du kommer att placeras vid Klockrike skola som är en liten skola med 71 elever vilket innebär ett nära samarbete med kollegor och elever där ni delar på de dagliga arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med grundskollärarexamen med legitimation. Vi ser gärna att du ser till elevernas olika kunskapsnivåer och behov vid undervisning. Där med underlättar det om du är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga och är väl förtrogen med skolans styrdokument.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare till Klockrike

Motala kommun