skoljobb.se

Grundskollärare till lågstadiet på Nibbleskolan

Ansök nu

Grundskollärare till lågstadiet på Nibbleskolan

Nibble skolområde består av Nibbleskolan, Skogsbrynskolan och Himmeta skola. Området leds av en gemensam skolledning och elevhälsa.
Hos oss är prestigelöshet, humor och kollegialt lärande viktigt. Genom att ställa frågor och pröva nytt, lär vi av varandra. Vi hjälps åt att utveckla undervisningen och har roligt på jobbet. Skratt och humor bidrar till att vi trivs och är trygga med varandra. Som övningsskola tar vi regelbundet emot lärarstuderande, vilket ger oss inspiration och ständig kompetensutveckling. Vi tillämpar tvålärarsystemet i de lägre årskurserna, det vill säga två lärare per klass.
Läs mer om oss på www.koping.se/nibbleskolan.

Arbetsuppgifter:
Du samarbetar med kollegorna som undervisar i samma årskurs och planerar din undervisning utifrån läroplanens mål. Du anpassar undervisningen utifrån elevernas behov, förutsättningar och intressen för att skapa goda möjligheter för eleverna att lyckas med sitt skolarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurserna 1-3.
Du är en tydlig ledare och skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du bedriver en strukturerad undervisning och följer upp din undervisning och elevernas kunskapsutveckling. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i vardagen.
Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.

Utbildningsförvaltningen

Tillträde:
Enligt överenskommelse

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder.

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.
Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare till lågstadiet på Nibbleskolan

Köpings kommun