skoljobb.se

Grundskollärare till mellanstadiet, Sätilaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Grundskollärare till mellanstadiet, Sätilaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

I Sätila bor drygt 3 000 personer. I Sätilaskolan F-9 går det ca 520 elever. Skolan är organiserad i två paralleller i varje årskurs upp till och med år 6. I årskurs 7-9 är vi något fler. Det finns också ett fritidshem på skolan med tre avdelningar. Du tar dig till Sätila med bil från Göteborg, Borås eller Kungsbacka på ca 30-40 minuter. Det finns även goda bussförbindelser med Göteborg. Sätilaskolan har nyrenoverade lokaler och utemiljön med sjön Lygnern, idrottsplats och fin natur är en tillgång.

Vi arbetar aktivt med vår värdegrund och har ett väl fungerande faddersystem i alla årskurser. Fokusområden för oss på skolan i år är Trygghet och Studiero.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för arbete i 4-6, där mentorsuppdrag ingår. Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag för årskurs 5:a där ni arbetar tätt samt i arbetslaget 4-6. På skolan har pedagogerna bedrivet projektet framgångsrik undervisning som varit mycket positivt. Här arbetar vi tillsammans med gemensamma strategier för struktur under lektionen, arbetsro och variation i klassrummet. Vi har även genomfört auskultationer hos varandra vilket varit mycket uppskattat, lärorikt och roligt.

Vi tror på Tillsammans och på styrkan i arbetslaget. Vi arbetar målinriktat med generella anpassningar och försöker hela tiden se möjligheter med extra anpassningar och inkludering.

Alla våra elever från årskurs 4 och uppåt har som verktyg varsin Chromebook. I undervisningen använder vi Google classroom för planeringar, uppgifter och återkoppling.

KVALIFIKATIONER
Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet samt ser personlig utveckling som en förutsättning för att lyckas i arbetet med elever. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev utvecklas så långt som möjligt. Du arbetar efter mottot att alla vill om de kan. Du är prestigelös och ser möjligheter med att arbeta tillsammans med andra.

Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten. Vid eventuell anställning erbjuds du då en tidsbegränsad anställning som övergår i en tillsvidareanställning när du visat din legitimation.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Grundskollärare till mellanstadiet, Sätilaskolan

Marks kommun