skoljobb.se

Grundskollärare till Söderhamns kommun

Regioner
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Grundskollärare till Söderhamns kommun

Norrtullskolan

Vi söker en legitimerad grundskollärare för årskurs 1-6 till Norrtullskolan.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget och med ämneskollegor kommer dina arbetsuppgifter bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i samverkan med arbetskamrater.

Norrtullskolan är en centralt belägen grundskola för årskurserna F-9. Skolan har ca 700 elever varav hälften av eleverna i årskurs F-6. Förutom mycket fräscha lokaler med trivsam atmosfär erbjuder Norrtullskolan ett stimulerande och spännande arbete tillsammans med engagerad personal. Här råder en god stämning och fin gemenskap mellan vuxna och elever. Vi arbetar för att elever ska äga sitt lärande, känna trygghet och att alla ska lyckas! Vi ser flerspråkighetens möjligheter och driver ett språkutvecklande arbetssätt. Vi har med stolthet fått ”Europeisk utmärkelse i språk”. Detta år arbetar alla lärare och elever med särskilt fokus på demokrati- och värdegrundsfrågor, ett arbete som tillkommit och drivs genom elevrådet.

Din profil

Vi söker dig som har lärarlegitimation iårskurs 4-6. Vi ser det som meriterande om du har ett par års erfarenhet avarbete som grundskollärareinom grundskolan. Det är även meriterande med erfarenhet av arbete på mångkulturell arbetsplats.

För att trivas i denna roll är du bra på att se och utveckla samverkansmöjligheter och du prioriterar medvetet läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande. Du arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet samt använder ett språkutvecklande arbetssätt. Hos oss finns det utrymme för mycket egna initiativ och vi ser gärna att du kommer med egna förslag. Du är även en god planerare som organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Vidare ser vi att du har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Du är en god ledare och arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagare och kommunicerar på ett tydligt sätt.

För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från Polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/)

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

I Söderhamn genomsyrar innovation och entreprenörskap alla utbildningsnivåer. Barn och ungdomar är medskapare i sitt lärande, för att utveckla förmågan till initiativ och samarbete. Vi arbetar aktivt med integration och inkludering. I barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 700 medarbetare som möter barn och ungdomar i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. Vi är Söderhamn!

Dela detta jobb

Grundskollärare till Söderhamns kommun

Söderhamns kommun