skoljobb.se

Grundskollärare till SUND, åk 4-9 Trönningeskolan

Ansök nu

Grundskollärare till SUND, åk 4-9 Trönningeskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Trönninge ligger söder om Halmstad på gränsen till Laholms kommun. I området finns fyra förskolor, samt två skolor, där Eldsbergaskolan är en F-6 skola och Trönningeskolan är en F-9 skola. Skolans upptagningsområde sträcker sig utanför samhället. På skolan går det totalt strax över 500 elever, varav ungefär 150 elever går på skolans fritidshem. På Trönningeskolan arbetar vi för att levandegöra vår, i området, gemensamma vision; Mod, tillit och engagemang i en lärande gemenskap. Detta innebär bl.a. att förhålla sig utforskande och provande till sin undervisning och allas gemensamma delaktighet i skolans utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker en grundskollärare med bred lärarbehörighet till åk 4-9. Vi söker dig som är nyfiken och har en förmåga att såväl problemorientera som lösningsdriva och är en ledare i klassrummet. Vi förväntar oss att du kan arbeta systematiskt med din undervisning- både på egen hand samt i kollegiet- vilket bl.a. innebär att du har tydliga planeringar, varierad undervisning som du sedan utvärderar och analyserar med eleverna, på egen hand eller tillsammans med kollegor. Du interagerar med eleverna på lektioner och i korridorer i stark förvissning om att detta skapar goda relationer som är en av några förutsättningar för lärande. På Trönningeskolan har vi elever som läser i särskild undervisningsgrupp. Eleverna tar del av hela grundskolans ämnesutbud och undervisas av lärare. Som SUND-lärare undervisar du dessa elever utifrån din ämnesbehörighet samtidigt som andra lärare undervisar eleverna i de andra ämnena. Du ansvarar för den dagliga kontakten med eleverna och vårdnadshavare i SUND-gruppen. Du samarbetar också med elevernas mentorer i sina ordinarie klasser. Vi värderar relationsbyggande och ett tydligt ledarskap i klassrummet och tror på att det ger goda elevresultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare alternativt har erfarenhetsbaserad kompetens inom undervisning i SUND- och SÄR-verksamhet. Du har en elevsyn som värnar om den enskilde individen utifrån dennes behov och förmågor. Du arbetar även utifrån en inkluderande elevsyn och för att eleverna ska ingå i en gynnsam gemenskap med dig, varandra och andra lärare. Specialpedagogiska verktyg besitter du och vill även utveckla dessa vidare vilka också utgör ett innehåll för kollegiet. Du arbetar för att utveckla relationerna med såväl elever, vårdnadshavare och självklart dina kollegor. För att erhålla en kvalitativ undervisning uppdaterar du dig kontinuerligt gällande våra styrdokument, rutiner och riktlinjer. Du vill och ser till att tillsammans med kollegor systematiskt utvärdera och kontinuerligt analysera och ompröva din undervisning. Med andra ord; utforska den undervisning du ansvarar för, bepröva erfarenheten av den, förhålla dig vetenskapligt till den och utveckla den vidare. Du har en god samarbetsförmåga, ett flexibelt tankesätt, är ansvarstagande, uppdragsdrivande samt är lyhörd och har ett gott bemötande utifrån värdegrund och männsikosyn. Tjänsten erbjuder, om DU vill, ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession och samtidigt ges möjlighet att bidra till förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-05-19
Ansök senast
2020-06-02

Upplysningar

 • Malin Rydhög
  Rektor
  Telefon: 076-764 88 21
 • Linn Lenestrand
  Rektor
  Telefon: 076-69 58 017
  E-post: Linn Lenestrand
 • Nathalie Edlund
  Lärarförbundet
  E-post: Nathalie Edlund

Ansökan

Referensnummer
C38834 - 2020

Dela detta jobb

Grundskollärare till SUND, åk 4-9 Trönningeskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning