skoljobb.se

Grundskollärare till Valhallaskolan

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Grundskollärare till Valhallaskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en skicklig lärare till Valhallaskolan för undervisning på vår F-6 skola..

Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål.

Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Mentorskap i åk 5 ingår i tjänsten.

Vi ser gärna att du är kreativ och flexibel och har förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat både mellan elever, personal och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning/lärarlegitimation. Vi önskar en bred ämnesbehörighet men det finns möjligheter att till viss del anpassa behörigheter inom arbetslaget. Önskvärt är i första hand behörighet inom svenska/SVA och SO.
Du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser arbetslaget som en tillgång.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer ske löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare till Valhallaskolan

Halmstads kommun