skoljobb.se

Grundskollärare Ulriksdalsskolan till åk 5

Företag Solna stad
Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Grundskollärare Ulriksdalsskolan till åk 5

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola. Vår uppgift är att ge barn och ungdomar kunskaper och erfarenheter, som rustar dem för livet och ger goda möjligheter till fortsatta studier.

Solna stad - en skola i utveckling. Vi utvecklar skolor där alla har möjlighet att lyckas. Vill du vara med?

Om Ulriksdalsskolan

Ulriksdalsskolan är en modern och miljöcertifierad skola som öppande i augusti 2014. Skolan har kapacitet för 900 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan ligger mitt i den expansiva stadsdelen Ulriksdal i  Solna, med goda kommunikationer. I skolan finns även verksamhet för Solna kulturskola, stadbiblioteket och fritidsklubb. Vi har också ett nära samrbete med Överjärva Naturskola, som ligger i närheten.

 Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är behörig lärare med lärarexamen och lärarlegitimation samt har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har en god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IKT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Vi söker en legitimerad grundskollärare att arbeta i åk 5, ett vikariat fram till och med den 13 juni 2019.

Utvecklas som lärare i Solna stad
Som lärare i Solna stad får du möjlighet att växa tillsammans med pedagoger som är engagerade och har höga förväntningar på elevers möjlighet att utvecklas och lära. Genom undervisning baserad på forskning och erfarenhet är du med och utvecklar goda digitala och analoga lärmiljöer. Du får vara med och utveckla digitaliseringen med fokus på formativ bedömning.

Vi skapar en organisation för att du ska ha möjlighet att lyckas i din roll som lärare i Solna. Du får möjlighet att delta i nätverk och i utbildningar, som läs- och matemati­klyftet. Dessutom utvecklar Solna stad ett medarbetarutvecklingsprogram.

Mer information och ansökan
Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde omgående.

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 30 november. Intervjuer kan komma att hållas under ansökningsperioden. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till biträdande rektor Catharina Nordgren, catharina.nordgren@solna.se. Fackliga kontaktpersoner är Roland Lindelöf (roland.lindelof@solna.se, Lärarförbundet) och Annelie Lundh (annelie.lundh@solna.se, Lärarnas Riksförbund)

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Kontaktpersoner

Länk till den här sidanhttps://www.solna.se/sv/naringsliv-och-arbete/arbete-och-utbildning/jobba-i-solna-stad-/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1862&rmlang=SE

Dela detta jobb

Grundskollärare Ulriksdalsskolan till åk 5

Solna stad