skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bäckahagens vision är att skapa en "pluggkultur" och en "ansvarskultur" genom att all personal visar ett starkt engagemang för alla elever och för Vår skola-Vi är vår skola. Vår värdegrund vilar på våra tre nyckelord; Trygghet, Kunskap och Framtidstro. Vi vill att våra elever ska märka att vi alla som arbetar på Bäckahagens skola tror att varje elev kan lyckas och vill utvecklas, lära sig och ta ansvar för sina studier. Skolledningen består av rektor, tre biträdande rektorer och administrativ chef. Skolledningen utgör tillsammans med arbetslagsledarna skolans ledningsgrupp.Via vårt arbetssätt Hjärna Rörelse får alla elever varje dag 30 min extra rörelse i syfte att öka sin förmåga att ta in kunskap och bli ännu smartare. Genom vår idrott- och hälsasatsning har resultaten ökat i alla skolämnen och simkunnigheten har ökat i samtliga årskurser. Vi har utrustat samtliga klassrum med rörelsestimulerande material såsom tex pilatesbollar, balansbrädor, stressbollar, whiteboardväggar och stå bord. Inför detta läsår testar vi dessutom deskbikes i några klassrum. Personalstyrkan består av totalt ca 150 anställda varav hälften är lärare. Skolan har ca 690 elever och omfattar grundsärskola, skolåren F – 9 samt fritidshem och fritidsklubb. Vi är en av Sveriges största övningsskolor och utbildar lärarstudenter genom att utbilda våra lärare till kompetenta handledare. Vi har ett nära samarbete med Stockholms universitet. Fritidshemspersonalen och lärarna i år F-3 samarbetar i team kring elevernas skoldag och alla klasser i åldersgruppen är integrerade med ett fritidshem. Alla fyra fritidshem samarbetar med skolundervisningen. Samtliga klasser i åk F-3 har en klasskontakt under skoldagen. Dessa klasskontakter bidrar till trygghet under skoldagen och kan stötta och hjälpa elever i sin utveckling mot högre måluppfyllelse. Vi kommer fortsätta att satsa på aktiva raster för att stimulera till samarbete mellan elever och mer rörelse i vardagen. Elevernas raster ses som en viktig lektion. Fritidsklubbens verksamhet ligger i nära anslutning till eleverna i åk 4-6. De medarbetare som arbetar på vår fritidsklubb arbetar som elevassistenter under skoltid i åk 4-6. Detta skapar trygghet och ger ett nära samarbete mellan lärarna och fritidsklubbspersonalen

Arbetsbeskrivning
Du kommer undervisa i samtliga No ämnen ,teknik och vara mentor i åk 8.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare och legitimerad i samtliga No ämnen och teknik.

Vi vill att du är väl insatt i språkutvecklande arbetssätt och har en kulturmedvetenhet. Du har erfarenhet av arbete i mångkulturella skolor. Du har vana att anpassa och individualisera din undervisning.

Du är en strukturerad, empatisk och tydlig ledare för dina elever och din undervisning.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    7/8-19
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1976

Kontakt    
Monica Söderberg bitr rektor , 0761290299

Facklig företrädare    
Angela Rivera Godoy LR, 50820418
David Gustafsson LF, 50820428
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Grundsskollärare samtliga No ämnen och teknik åk 7-9

Ansök nu

Dela detta jobb