skoljobb.se

Gruvrisskolan söker grundskollärare 4-6

Ansök nu

Gruvrisskolan söker grundskollärare 4-6

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Gruvrisskolan är en F-6 skola som ligger i naturnära stadsdelen Galgberget. Galgberget är en del av Falun där det byggs både nya villor och flerfamiljshus. På Gruvrisskolan går i dagsläget 420 elever. Skolan har fin utemiljö och fina lokaler.

På Gruvrisskolan är våra elever i centrum för verksamheten. Alla elever skall bli sedda och bemötta med respekt, intresse och värme. Vår pedagogik skall locka, utmana och skapa nyfikenhet. Vi vill med vår pedagogik utveckla våra elevers kunskaper och förmågor i alla skolans ämnen samt utveckla goda relationer mellan vuxna och elever. All vår personal är indelade i arbetslag med en stark och positiv arbetslagskultur.  
Gruvrisskolan är partnerskola till Högskolan Dalarna vilket innebär att vi är utvalda att i ett nära samarbete utveckla den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter.

Skolans verksamhet präglas av en stark vilja till utveckling, vill du utvecklas inom ditt yrke som lärare skall du söka dig till oss på Gruvrisskolan!

Arbetsuppgifter
Huvuduppdraget i denna tjänst är att tillsammans med övriga pedagoger arbeta kring våra elever på Gruvrisskolan och ansvara för elevernas lärande, utveckling, trivsel och trygghet. Vilka ämnen du kommer undervisa i beror på vilka behörigheter och erfarenheter du har med dig och hur vi kan nyttja arbetslagets samlade resurser och kompetenser på bästa sätt. Du förväntas vidare vara aktivt delaktig i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
- Legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa åk 4-6

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap, din sociala kompetens samt din vilja till utvecklingsarbete. Du är flexibel, lösningsfokuserad och har en vilja att samarbeta med andra kollegor i din undervisning, samt är positiv och öppen för nya tankar och ideér. Du förväntas ha förmågan att anpassa din undervisning och ditt förhållningssätt utifrån våra elevers behov. Du har en god förmåga att leda elevgrupper och är kunnig inom ditt yrkesområde.

Meriterande kvalifikationer
- Behörig i flera ämnen
 -Behörighet i musik och engelska
- Utbildad i att handleda lärarstudenter
- Erfarenhet av arbete med digitala lärverktyg tex Cromebook, Smartboard och IPads.
 -Erfarenhet att använda Google Suite i din undervisning

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med ferietjänst på heltid. Tillträde i samband med höstterminsstarten 2019.
Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

Upplysningar
Rektor Niklas Almgren 023-824 17epost: niklas.almgren@falun.se
Bitr rektor Maria Eriksson 023-87141Epost: mer46@falun.se

Fackliga representanter

Jan-Erik Kyrö, Ordförande Jan-Erik Kyrö, 023-863 36, jan-erik.kyro@falun.se

Lärarnas riksförbund, Hanna Meijer-Holmqvist, 023-827 75 (mobil: 070-205 31 54)

Kontaktinformation
Niklas Almgren, Rektor

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Dela detta jobb

Gruvrisskolan söker grundskollärare 4-6

Falu kommun