skoljobb.se

Gruvrisskolan söker två lärare för yngre åldrar

Företag Falu kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Gruvrisskolan söker två lärare för yngre åldrar

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Gruvrisskolan är en F-6 skola som ligger i naturnära stadsdelen Galgberget. Galgberget är en del av Falun där det byggs både nya villor och flerfamiljshus. På Gruvrisskolan går i dagsläget 436 elever. Skolan har fin utemiljö och fina lokaler.

På Gruvrisskolan är våra elever i centrum för verksamheten. Alla elever skall bli sedda och bemötta med respekt, intresse och värme. Vår pedagogik skall locka, utmana och skapa nyfikenhet. Vi vill med vår pedagogik utveckla våra elevers kunskaper och förmågor i alla skolans ämnen samt utveckla goda relationer mellan vuxna och elever. All vår personal är indelade i arbetslag med en stark och positiv arbetslagskultur.

Gruvrisskolan är partnerskola till Högskolan Dalarna vilket innebär att vi är utvalda att i ett nära samarbete utveckla den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter. Skolans verksamhet präglas av en stark vilja till utveckling. Vill du utvecklas inom ditt yrke som lärare skall du söka dig till oss på Gruvrisskolan!

Arbetsuppgifter
Huvuduppdraget i denna tjänst är att tillsammans med övriga pedagoger arbeta med våra elever på Gruvrisskolan och ansvara för elevernas trivsel, trygghet, lärande och utveckling. Vilka ämnen som du kommer undervisa i beror på vilka behörigheter och erfarenheter som du har med dig och hur vi kan nyttja arbetslagets samlade resurser och behörigheter på bästa sätt. Under innevarande läsår är tjänsterna riktade till undervisning i förskoleklass och åk 1. Du förväntas vara aktivt delaktig i skolans utvecklingsarbete. 

Tillräckliga kvalifikationer
Legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa från förskoleklass
till årskurs 3. 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap, din sociala kompetens samt din vilja till
utvecklingsarbete. Du är flexibel, lösningsfokuserad och har lätt för att
samarbeta med kollegor samt är positiv och öppen för nya tankar och ideér.

Meriterande kvalifikationer

- Behörighet i att undervisa i flera ämnen
- Utbildning i att handleda lärarstudenter
- Kunnighet inom ditt yrkesområde och god förmåga att leda elevgrupper
- Erfarenhet av arbete med digitala lärverktyg så som Cromebook, Smartboard och Ipads
- Erfarenhet av att använda Google Suite i din undervisning
- Stark vilja att samarbeta med andra pedagoger i din undervisning 

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Kopior och betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med ansökan, så det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar

Rektor Niklas Almgren, tel 023-824 17, epost: niklas.almgren@falun.se

Biträdande rektor Maria Eriksson, tel 023-871 41, epost: maria.x.eriksson@falun.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Birgitta Berglund, epost: birgitta.berglund@falun.se

Lärarnas Riksförbund, Emmy Gluch, epost: emmy.gluch@falun.se

Kommunal, Helene Alfaro Jahnsen, epost: helene.alfaro.jahnsen@falun.se 

Kontaktinformation
Niklas Almgren, Rektor

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Dela detta jobb

Gruvrisskolan söker två lärare för yngre åldrar

Falu kommun