skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

Beskrivning

Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Farsta. Vi ligger mellan Gubbängens radhusområde norr om skolan och det stora Gubbängsfältet i söder. Skolan har i genomsnitt tre paralleller per årskurs och är indelad i horisontala arbetslag med arbetslagsledare. Skolan står för tradition och kontinuitet och har en stark fritidshems- och lärarkår, skolan har en hög andel utbildade lärare i fritidshem samt fritidspedagoger. Gubbängsskolan söker nu dig som är utbildad Lärare i fritidshem alternativt Fritidspedagog med legitimation för att tillsammans med kollegiet på fritids samt i arbetslaget på lågstadiet verka för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Stort fokus hos oss i vår fritidsverksamhet är rörelse, organiserad lek och socialt samspel. Undervisningen i fritidshem bygger på samverkan där hela arbetslaget tillsammans planerar utifrån elevgruppens olika behov sett till en helhetssyn på elevernas lärande och utveckling. Olika undervisningsformer och metoder kompletterar varandra. 

Arbetsuppgifter

Planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av fritidshemmets verksamhet.

Kvalifikationer

Du ska vara väl förtrogen med uppdraget utifrån lagar och styrdokument som reglerar verksamheten. Vi söker dig som är flexibel, dynamisk och som brinner för fritidshemmets uppdrag. Du föredrar att arbeta i team men är likaså självständig. Du besitter god kommunikativ kompetens och uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt. Du har ett omvärldsfokus och är insatt i forskning och utveckling som hör fritids och skola till.

Villkor

Du ska vara utbildad Lärare i fritidshem alternativt Fritidspedagog med legitimation.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190812
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1395
Kontakt
  • Josefine Lannemar, 0761247366
Publicerat 2019-03-12
Sista ansökningsdag 2019-04-26
Utbildningskrav Högskola/universitet

Gubbängsskolan söker Lärare i fritidshem/Fritidspedagog med legitimation

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Dela detta jobb