skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Gullingeskolan, "den lilla skolan för elever med stora drömmar", satsar på kvalitet i undervisningen för att ge våra elever största möjliga chans att lyckas i studierna och som unga människor. Det är självklart för oss att inrikta oss på språkutvecklande arbetssätt, inkludering och värdegrundsarbete. Gullingeskolan är en dynamisk skola som präglas av höga förväntningar på elever och personal. Här samlas många olika kulturer för att lära av och med varandra. Vi är en F-6 skola med ca 300 elever och omfattas dessutom av grundsärskola samt fritidshem. Vi ligger centralt beläget i Tensta nära kommunikationer. På promenadavstånd finns skogar och ängar med bland annat Järvafältet, Eggeby gård, Spånga by, Spånga IP och Tensta simhall som vi använder i vår undervisning. Vår engagerade och kompetenta personal ser det kollegiala lärandet som en viktig del i utvecklingen av vår verksamhet för att ge våra elever en hög kunskapsutveckling. Skolans förstelärare tillsammans med skolledning bedriver ett utvecklingsarbete kring social, digital och pedagogisk utveckling för all personal.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare i trä- och metallslöjd. Du kommer att ha undervisning i små undervisningsgrupper för elever i årskurserna 2-6 samt i grundsärskolan. Du kommer att ha nära samarbete med läraren i syslöjd. Du ingår i ett arbetslag som består av lärare i årskurs 5 och 6, lärare i praktiskt-estetiska ämnen samt specialpedagog.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metallslöjd i årskurserna 2-6. Behörighet i andra ämnen är meriterande. Du är van att arbeta med formativ bedömning och ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap. Du arbetar mot uppsatta mål och fokuserar på resultat. Som person är du mogen, stabil och strukturerad och har lätt för att samarbeta. Det är naturligt för dig att reflektera över ditt arbete både enskilt och med kollegor. Du är mån om att skapa en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt, du gör eleverna delaktiga i planeringen och har god förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-03-04
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7515
Kontakt
  • Tarja Rämö Mäkelä, bitr.rektor, 08-508 03 941
Facklig företrädare
  • Barbrro Davidsson, LR, 08-508 03 940
  • Hanna Arefiardakani, Lärarförbundet, 08-508 03 940
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-27
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Gullingeskolan söker lärare i trä- och metallslöjd årskurs 2-6

Ansök nu

Dela detta jobb