skoljobb.se

logo

Gyllenforsskolan söker lärare med inriktning mot fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Gyllenforsskolan söker lärare med inriktning mot fritidshem

Barn- och utbildningsförvaltningen, Gyllenforsskolan F-3

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Gyllenforsskolan är en F-3 skola som ligger i Gislaved med ca 250 elever. Gyllenforsskolans gemensamma vision är: "Optimal lärmiljö med maximala resultat".

Vi arbetar dagligen för att våra elever ska vara: Trygga, kreativa samt ansvarstagande med empatiska och kommunikativa förmågor som lyfter varandra i lärandet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten. I uppdraget arbetar du utifrån läroplanen för att skapa en meningsfull och stimulerande verksamhet. Du kommer även samverka med skolan vilket innebär att du är del av ett arbetslag i en årskurs. Arbetet under skoldagen kan vara att undervisa i en hel klass eller del av en klass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog och som kan uppvisa en lärarlegitimation. Vi söker dig som kan undervisa större grupper och har ett tydligt ledarskap och som samtidigt kan skapa goda relationer med barn.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vid uppvisande av legitimation kan tjänsten omvandlas till en tillsvidareanställning.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

HT 2023

Löneform

Enligt avtal

Antal lediga befattningar

4

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Gislaved

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/131

Kontakt

  • Raija Arnros, 0371-485112

Facklig företrädare

  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000

Publicerat

2023-03-13

Sista ansökningsdag

2023-03-27

Dela detta jobb

logo
Gyllenforsskolan söker lärare med inriktning mot fritidshem

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen