skoljobb.se

Gymnasielärare El- och Energiprogrammet

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Gymnasielärare El- och Energiprogrammet

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhetsområdet gymnasium, vuxenutbildning, integration och arbetsmarknad har en varierande verksamhet som riktar sig till ungdomar och vuxna. Våra enheter präglas av god kvalité, närhet och att vi arbetar aktivt för att skapa trygga och berikande möten mellan människorna som finns i verksamheterna. Vårt mål är att våra studerande och deltagare ska lämna utbildningen rustade med möjligheten att välja sin framtid och stolt tänka tillbaka på sin studietid.

Carlsund Utbildningscentrum är en av Motala kommuns gymnasieskolor. Vi värnar om värden som mångkultur, entreprenörskap och hållbar utveckling. På skolan finns åtta nationella yrkesprogram:
• Barn- och Fritid
• Bygg- och anläggning
• El- och energi
• Fordons- och transport
• Handels- och administration
• Hotell- och turism
• Industritekniskt
• Vård- och omsorg
Vi har även Introduktionsprogram och gymnasial lärlingsutbildning inom våra nationella program. Skolan utgör en kreativ miljö och vi utvecklar verksamheten i nära samverkan med lokala branschföreträdare där elevernas entreprenörskap står i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på El- och Energiprogrammet med inriktningarna Elteknik och Industri Automation. Undervisningen sker i huvudsak i ämnena datorteknik, mekatronik, elektromekanik, kommunikationsnät, energiteknik, ellära, elektronik, elinstallationer, elkraftteknik, fastighetsautomation, elmotorstyrning, mät- och reglerteknik, mät- och styrteknik, larmsystem, övervakningssystem, säkerhetssystem, distribuerade styrsystem, industriell informationsteknik, allmän automationsteknik, programmerbara styrsystem och robotteknik. Arbete i arbetslag samt övriga förekommande läraruppgifter ingår i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu en El-lärare som så bred kompetens som möjligt inom de ovan nämnda kategorierna.
Vi söker även dig som har yrkeserfarenhet från El-branschen och automationsbranschen eller annan ovan nämnd kompetens och som av arbetsgivaren bedöms likvärdig är välkommen att söka.
En förutsättning för uppdraget är goda kunskaper inom ellärans grunder och grundkunskaper inom installation, samt intresse för att jobba med människor.

Meriterande kvalifikationer:
- Relevanta auktorisationer från Elsäkerhetsverket
- Erfarenhet och kunskap om förnybara energikällor
- Erfarenhet av att jobba med lagbyggnad och coachning

ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att hållas löpande - tveka inte att ansöka snarast!

Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Gymnasielärare El- och Energiprogrammet

Motala kommun