skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med ca 600 elever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, barer, receptioner, bagerier och ett eget chokladrum!

Till hemsidan

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare inom yrkesämnen på restaurang- och livsmedelsprogrammet, riktad i första hand mot bageri. Som medarbetare på Stockholms hotell- och restaurangskola förväntas du arbeta utifrån ett grundantagande att alla elever ska nå målen samt få hjälp och stöd att utvecklas så långt det är möjligt. Detta sker till exempel i undervisningssituationen, i mentorsrollen, i arbetslags-/ämneslagsarbetet samt i det övergripande skolutvecklingsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med relevant lärarutbildning. Du ska vara intresserad av att utveckla vårt arbete för att få eleverna att nå framgång i bageri och konditorkonsten med traditionell och kreativ teknik.

Erfarenhet av att jobba med ämnesutveckling, kunskaper om neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF) samt ett formativt förhållningssätt är meriterande. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du förändrar din inriktning när målen ändrar sig. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. Du vill arbeta i ett arbetslag med hög ambitionsnivå och i tätt samarbete med arbetslaget och skolledningen

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig lärare inom kommunen.

Gymnasielärare i Bageri på restaurang- och livsmedelsprogrammet

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-16

Ansök nu

Dela detta jobb