skoljobb.se

Är du nyskapande som estet och har en pedagagosik talang? Vill du bidra till att ge våra elever en estetisk skolning och nyfikenhet för bild och form? Då vill vi att du söker tjänsten som lärare hos oss!

Om arbetsplatsen

På Nynäshamns gymnasium arbetar vi för att ge rätt förutsättningar för våra elever att kunna gå ut i arbetslivet direkt eller läsa vidare vid universitet och högskola både i Sverige och internationellt. Vi erbjuder dig en lugn och rymlig miljö där du har nära till alla. Vi vill att våra medarbetare och elever kommer att vara med och bidra till vår starka skolkultur med framåtvilja!

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter

Då en av våra estetlärare slutat, söker vi en lärare i bild och form till vårt estetiska program. Vi arbetar i arbetslag kring våra elever och du kommer att tillhöra arbetslaget ES, SA och EK där mentorskap för en grupp elever ingår. På programmet arbetar vi nära våra elever.  Vi använder i dagsläget Schoolsoft som lärplattform där vi lägger upp planeringar, prov, bedömningar med mera.

Du erbjuder oss:

  • relevant lärarutbildning och legitimation
  • fokus på elevens lärande
  • erfarenhet av undervisning på gymnasiet

Som person är du en ivrig kunskaps-sökare och spridare. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och situationer, är mottaglig för nya idéer och beredd att hantera dess konsekvenser. Naturligtvis visar du respekt och hänsyn till kulturella,  religiösa eller identitetsvariationer. Du hyser ett stort intresse för människor, du kan anpassa din kommunikation och beteende efter människor, omgivning och situation. Du är en uttalad lagspelare och inbjuder till dialog och bryr dig om andra.

I din roll som lärare och ledare är du van att presentera och kommunicera på ett obehindrat och målgruppsanpassat sätt. Du har gott självförtroende, ett öppet förhållningssätt samt god självinsikt. Att vara kreativ, nyskapande och hitta lösningar kommer naturligt för dig.

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid 80%
Antal lediga befattningar: 1
Ref. nr: Gym/2019/0011/606-38

Det här erbjuder vi dig!


Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Lena Birkmanis
Rektor
08-520 683 29
lena.birkmanis@nynashamn.se

Lars Nyberg
Biträdande rektor
08-520 683 23
lars.nyberg@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter
08-520 680 00

Gymnasielärare i bild och form

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-21

Ansök nu

Dela detta jobb