skoljobb.se

Bäckadalsgymnasiet: 
Är ett studie- och yrkesförberedande gymnasium med ett stort antal gymnasieutbildningar (BA, EE, FT, RL, IN, HV, TE, HT, Introduktionsprogrammen IMSPR, IMIND, IMYRK och IMPRO samt lärlingsutbildning och lärvux).

Vår helhetsidé grundar sig på fem värdeord som ska prägla vår verksamhet. Värdeorden har tagits fram av all personal gemensamt och beskriver vad vi vill ska karaktärisera Bäckadalsgymnasiet. Värdeorden är länken mellan statliga och kommunala uppdrag i vår vardag. De vägleder oss i våra möten med alla elever. Alla beslut ska präglas av dessa värdeord: elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Mer om våra värdeord. 

Dina arbetsuppgifter: 
Består av undervisning i engelska på gymnasienivå. Utöver detta har du uppgifter som bland annat mentorskap. Du är en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, elevhälsoteam, skolledning och övrig skolpersonal. Du skapar miljöer som främjar elevernas utveckling och lärande samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Vi vill att du: 
Har gymnasielärarexamen och lärarlegitimation i engelska. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande. Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du är vidare intresserad av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har också en god pedagogisk förmåga och lätt för att samarbeta. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen: 
Ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten: 
Rektor: Lars Bärleving, tfn 036-10 62 75 mail: lars-gunnar.barleving@jonkoping.se
Lärarnas Riksförbund: Henrik Ockander, tfn 036-16 63 38 , mail: henrik.ockander@jonkoping.se
Lärarförbundet: Bernt Ringström, tfn 036 - 10 78 61, mail: bernt.ringstrom@jonkoping.se

Fackliga organisationer 

Välkommen med din ansökan! 
*Vikariatet kan eventuellt komma att förlängas och övergå i tillsvidareanställning.

Gymnasielärare i engelska

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb