skoljobb.se

Bäckadalsgymnasiet: 
Är ett studie- och yrkesförberedande gymnasium med ett stort antal gymnasieutbildningar (BA, EE, FT, RL, IN, HV, TE, Introduktionsprogrammen IMSPR, IMIND, IMYRK och IMPRO samt lärlingsutbildning och lärvux). Vår helhetsidé består av fem värdeord som ska prägla vår skola. Värdeorden har tagits fram av all personal gemensamt och de beskriver vad vi vill ska karaktärisera Bäckadalsgymnasiet. Värdeorden är länken mellan statliga och kommunala uppdrag och vår vardag. De vägleder oss i våra möten med alla elever. Alla beslut ska präglas av våra värdeord: elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Mer om våra värdeord. 

Dina arbetsuppgifter: 
Består av undervisning i engelska och samhällskunskap på gymnasienivå. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan uppgifter som bland annat mentorskap. Du blir vidare en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning och övrig skolpersonal. Du skapar miljöer som främjar elevernas utveckling och lärande samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Vi vill att du: 
Har gymnasielärarexamen och lärarlegitimation i engelska och samhällskunskap. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande. Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du är vidare intresserad av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har också en god pedagogisk förmåga och lätt för att samarbeta. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt: 
För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer om tjänsten: 
Rektor: Gunilla Pettersson, tfn 036-10 62 72 mail: Gunilla.pettersson2@jonkoping.se
Lärarnas Riksförbund : Bodo Bergström, tel. 0702-87 51 37, mail: bodo.bergstrom@jonkoping.se
Lärarförbundet: Dan Bodalen, tel. 0735 292378, mail: dan.bodalen@jonkoping.se
 

Gymnasielärare i engelska och samhällskunskap

Ansök nu

Dela detta jobb