skoljobb.se

Gymnasielärare i engelska till Sannarpsgymnasiet

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Gymnasielärare i engelska till Sannarpsgymnasiet

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Gymnasielärare i engelska till Sannarpsgymnasiet

Arbetsuppgifter

Åren som gymnasieelev är som en spännande berättelse, ett äventyr. Det ska vara ett tryggt äventyr, som en magkittlande lindans med ett rejält skyddsnät. Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har därför som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. Är du en av oss? Ta reda på det genom att göra testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. Stämde alla påståenden in på dig? Grattis! Då kan du fortsätta läsa! Sannarpsgymnasiet söker nu en gymnasielärare i första hand att undervisa i ämnet engelska. Du ska undervisa elever vid såväl högskoleförberedande gymnasieprogram som vid yrkesprogram. Tillsammans med kollegor, som har olika professioner, strävar du efter att ge våra elever bästa möjliga utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker först och främst dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa på gymnasial nivå i ämnet engelska. Har du andra ämnen därtill är det meriterande. Du är en engagerad person som trivs med undervisning och ungdomar. Du är kreativ, strukturerad och lyhörd med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Vidare är du tydlig och pedagogisk i din kommunikation och du är även skicklig på att entusiasmera elevernas intresse förskolan. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Som medarbetare är du ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga lärarexamen och lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Anställningen är ett vikariat läsåret 2019/2020 Tillträde: 2019-08-12
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Kjell Eklund, Rektor
Telefon: 072-711 99 46

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Mathias Sandberg
Telefon: 072-152 89 90
Namn: Emanuel Rosenbring
Telefon: 072-573 24 75

Ansökan

Referensnummer: C28214 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-05-28

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i engelska till Sannarpsgymnasiet

Halmstads kommun