skoljobb.se

Till dig som vill vara med på en fantastisk resa!

Stockholms Idrottsgymnasium är det mest framstående gymnasiet med idrottsprofil i Stockholm. Hos oss kan eleverna kombinera sin idrottssatsning med sina studier. På skolan finns ett stort antal duktiga och framgångsrika elever inom en lång rad olika sporter. Vi har både motionärer och elitsatsande ungdomar i den yttersta Sverige-toppen inom många olika idrotter. Våra elever tränar på några av Stockholms bästa idrottsanläggningar. Gemensamt för oss på skolan är att vi gillar idrott i alla former.

Skolan ligger i Roslagstulls fina campus-område vid KTH, kallat Albanova. Trots att vi är en centralt belägen innerstadsskola har vi natursköna Lill-Jansskogen i direkt anslutning till skolans lokaler.

Skolan har funnits i 12 år och har idag ca 365 elever. Vi är nu inne i en fas med många intressanta utvecklingsområden och vi har flera samarbetspartners, både ”gamla” och nya, framförallt inom idrottsområdet.

Besök gärna vår hemsida för att få en tydligare bild av vår fina skola: www.idrottsgymnasiet.se

Vi söker nu dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa bra relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad, flexibel, har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du är både en individualist och lagspelare. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har lätt för att skratta, även åt dig själv! Du har lärarlegitimation med behörighet i engelska. Eventuellt kan tjänsten utökas och förlängas beroende på din ämneskombination.

Anställningsform: Vikariat fram till och med den 18/6-2020.

Tjänstgöringsgrad: 67-83%

Tillträde: Omgående

Sista ansökningsdag: 15 november 2019

Intervjuer till tjänsten kommer att göras löpande, skicka därför gärna din ansökan redan idag.

Ansökan skickas till: therese.fridner@idrottsgymnasiet.se

Frågor besvaras av: Jessica Johansson, jessica.johansson@idrottsgymnasiet.se

Ida Lindeborg, ida.lindeborg@idrottsgymnasiet.se

Gymnasielärare i Engelska till Stockholms Idrottsgymnasium

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb