skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Skolan i Luleå – en nationell förebild

Våra ledstjärnor är;
- Engagemang och arbetsglädje
- Ansvar, analys och resultat
- Kompetens

I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare. Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda förtiden efter gymnasieutbildningen.

I gymnasieskolan finns även spetsutbildningar i matematik samt nationellt godkända idrottsutbildningar och riksbasketgymnasium.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Du ska undervisa i ämnet filosofi på SA, EK och HU och i minst ett annat ämne inom Kvarteret Hackspetten i Luleå Gymnasieby.

Du kommer att ingå i ett arbetslag inom SA och med kollegor inom ämneslag. Det innebär nära samverkan i gymnasiebyn, med vår Elevhälsa samt med övriga lärare och personal i kvarteren.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation med inriktning filosofi mot gymnasiet.

Därutöver ska du ha behörighet i minst ett ytterligare för SA och/eller HU relevant undervisningsämne inom samhällsvetenskaperna, beteendevetenskaperna, humaniora eller i något språk.

Det här arbetet passar dig som är en tydlig ledare i klassrummet. Du behöver både vara trygg i dina ämneskunskaper och i din roll som ledare. Din undervisning ska bygga på strukturerat lärande för eleverna på lektionerna. Du ska vilja arbeta inkluderande och kunna samverka med arbetslag och elevhälsa för att nå skolans gemensamma mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bifoga examensbevis samt legitimation i ansökan. Du som inte har lärarlegitimation i ovanstående kan ändå söka denna befattning, då på tidsbegränsat underlag som obehörig lärare.


ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Gymnasielärare i filosofi

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Dela detta jobb