skoljobb.se

Legitimerad gymnasielärare i Idrott & hälsa samt annat gymnasiegemensamt ämne på Ullvigymnasiet.

Välkommen till Ullvigymnasiet och bli en viktig länk i ett aktivt och engagerat team av välutbildad personal! Här samverkar vi tillsammans för att visa att varje dag är meningsfull och varje individ är värdefull!

Som lärare i idrott på Ullvigymnasiet blir du delaktig i ett välfungerande ämneslag där samarbete och samplanering av ämnet är av stor vikt. Beroende på behov och ämneskombination kan undervisningen komma att ligga på olika program och över alla tre årskurser. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 19/20 med möjlighet till förlängning.

Ullvigymnasiet erbjuder 13 gymnasieprogram som håller hög klass och flera av dem har fått olika kvalitetsutmärkelser. Dessutom har vi ett aktivt och omtyckt Introduktionsprogram. Vår skola står för kvalitet, kreativitet och innovation. Samtidigt är samarbete, öppenhet, trygghet och trivsel viktiga delar i vårt arbete. Genom ett nära samarbete med näringslivet utvecklar vi ständigt våra program. Läs mer om vår skola på www.ullvi.koping.se 

Arbetsuppgifter:
Du kommer att undervisa i Idrott & hälsa samt annat gymnasiegemensamt ämne i din ämneskombination. Mentorskap för klass kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.
I ditt uppdrag ingår också:
•    Att ha ett nära samarbete med dina lärarkollegor där ämnesintegration och programsamarbete är väl upparbetat. 
•    Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats och ämne genom idéer och förbättringsförslag. 
•    Du omvärldsbevakar gällande frågor som rör pedagogik och ämnesutveckling i dina ämnen. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i Idrott & hälsa samt annat gymnasiegemensamt ämne. Du har lärarlegitimation i dina ämnen och erfarenhet av undervisning premieras. Som lärare på Ullvigymnasiet ska du kunna förmedla och utveckla elevers kunskaper i dina ämnen. 

För att hålla en hög kvalitet på skolan vill vi att du har:
•    lätt för att samarbeta.
•    goda yrkeskunskaper.
•    ett stort engagemang i arbetet med ungdomar. 
•    vana att arbeta med IT och digitala hjälpmedel är ett plus.
•    har lätt för att bygga relationer med elever och kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Att ha erfarenhet av att individanpassa undervisningen efter elevernas enskilda behov premieras.

Vi söker dig som är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga, är målmedveten och självständig i ditt arbete. Du har ett stort engagemang för de elevgrupper du arbetar med och har verktyg för att motivera eleverna samt är tydlig i din kommunikation.
Välkommen med din ansökan!
Barn- och utbildningsförvaltningen

Önskat tillträde för tjänsten är: 
2019-08-13

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.
Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: 
https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Visstid 6 mån eller mer    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Ullvigymnasiet
73185 KÖPING 
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-26
Ange referens: 60/2019 UN
 
Kontaktpersoner
Programrektor Fredrik Genneby, 0221-25448
Fackliga kontaktpersoner
Repr för lärarförbundet Marcus Hallgren, 0221-25457
LR Marita Lindström, 0221-25410

Gymnasielärare i Idrott & hälsa samt annat gymnasigemensamt ämne

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Dela detta jobb