skoljobb.se

Gymnasielärare i Idrott och hälsa

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-05

Ansök nu

Gymnasielärare i Idrott och hälsa

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola ligger i moderna lokaler mitt emellan Skene och Kinna, i Marks kommun. Marks Gymnasieskola har ca 1000 elever. Skolan ligger i Kunskapens hus, som inrymmer flera skolformer och verksamheter, även kulturskola och Vuxengymnasium. Gymnasiet har riksidrottsgymnasium i Basket.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär undervisning i Idrott och hälsa på gymnasieskolan där du kommer tillhöra det Naturvetenskapliga programmet. Viss del av tjänsten innebär också att man, i samarbete med lärare på Basketgymnasiet, ansvarar för planering och genomförande av fysträning för de elever som går på vårt Idrottsgymnasium inriktning NIU Basket. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Som gymnasielärare på Marks gymnasieskola kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsorienterat arbetslag, men även i ett ämneslag. Uppdraget präglas av samarbete, flexibilitet samt en drivkraft att utveckla utbildningen. Du kommer att arbeta i en framtidsinriktad organisation med målet att tillsammans skapa möjlighet till bästa måluppfyllelse genom trygghet och studiero, motivation och en skola med möjligheter och gemenskap.

I arbetsuppgifterna ingår vidare mentorskap samt att planlägga, dokumentera och genomföra kurser/utbildning i enlighet med de anvisningar som finns inom gymnasieskolans skolform. Skolan arbetar med den digitala lärplattformen Its learning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad Idrottslärare för undervisning på Gymnasiet, gärna i kombination med utbildning som fystränare. Legitimation i annat ämne är också meriterande.

Viktiga egenskaper är god förmåga att samarbeta, med både kollegor, elever och skolledning, samt att du har förmåga att skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar och behov.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i Idrott och hälsa

Marks kommun