skoljobb.se

Gymnasielärare i idrott till Kattegattgymnasiet

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Gymnasielärare i idrott till Kattegattgymnasiet

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Gymnasielärare i idrott till Kattegattgymnasiet

Arbetsuppgifter

Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. Stämde alla påståenden in på dig? Grattis! Då kan du fortsätta läsa! Kattegattgymnasiet söker en gymnasielärare på hel- eller deltid i idrott gärna i kombination med annan ämneskompetens för undervisning på nationella program och introduktionsprogrammet. Du utbildar elever utifrån de styrdokument som finns för programmen. Tillsammans med andra lärare utvecklar du programmen i nära samarbete med omvärlden för att ge eleverna bästa möjliga utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker först och främst dig med lärarlegitimation inom ovanstående ämne/ämnen. Du är en engagerad person som trivs med undervisning och ungdomar. Du är kreativ, strukturerad och lyhörd med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Du är tydlig och bra på att kommunicera och duktig på att entusiasmera elevernas intresse för skolan. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Anställningstiden är läsåret 19/20 som för gymnasielärare sträcker sig mellan 2019-08-21 tom 2020-06-12. Sysselsättningsgraden på tjänsten är beroende på de sökandes ämneskombinationer. Vi strävar efter att fylla tjänsterna med så hög sysselsättning som möjligt, det vill säga 100 % men en sökandes önskemål om deltid kan vara möjlig att tillgodose. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga lärarexamen och lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde: 2019-08-21 Tjänsten är en allmän visstidsanställning, för mer information om anställningen se rubriken "Övrigt"
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Tommy Persson, Rektor
Telefon: 070-249 37 38

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emanuel Rosenbring
Telefon: 072-573 24 75
Namn: Mathias Sandberg
Telefon: 072-152 89 90

Ansökan

Referensnummer: C28322 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-05-28

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Kattegattgymnasiet är kommunens största gymnasieskola där vi f n utbildar ca 1400 elever på våra 8 nationella program (Bygg- Fordon- Industri- El och energi- VVS och fastighet-, Naturvetenskap-, Ekonomi- samt Teknikprogrammet) och på Introduktionsprogram. Med helt nya lokaler på gång de närmaste två åren räknar vi med att skolan framöver ska kunna växa ytterligare.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i idrott till Kattegattgymnasiet

Halmstads kommun