skoljobb.se

Gymnasielärare i Matematik

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Gymnasielärare i Matematik

Rudbeck ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. Vi erbjuder en spännande tjänst som lärare i en av Stockholms läns mest populära gymnasieskolor. På Rudbeck studerar nästan 2 000 elever och det finns ungefär 250 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över.

Sollentuna kommuns vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun. I Sollentuna ska varje skola vara den bästa skolan för varje elev som går där. Vi är en skola där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande. Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

Vårt mål på Rudbeck är att skolan är en trygg miljö där undervisningen är stimulerande och utvecklande och leder till att alla elever genomgår en fullständig gymnasieutbildning samt rustas för ett livslångt lärande.

På Rudbeck får du möjligheten att arbeta tillsammans med många engagerade ämneskollegor och motiverade elever. Viktigt för lärare på Rudbeck är bedömning för lärande (BFL) som varit en stor utbildningssatsning på skolan tidigare. Under det kommande läsåret startar vi en utbildningssatsning på inkludering och tillgänglighet med målsättningen att nå ännu längre i lärandet tillsammans med eleverna.

Vi söker nu en lärare i matematik som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla skolan till att bli en av Sveriges bästa. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde senast den 11 november 2019 alternativt tidigare om möjligt. I tjänsten ingår även mentorskap för en mentorsgrupp på 16 elever.

Din profil

Det är ett krav att du har en gymnasielärarutbildning i matematik, eller motsvarande, samt lärarlegitimation.

Det är önskvärt om du har en lärarutbildning som även innefattar fysik samt att du är skicklig på att undervisa elever som har svårt att hitta motivationen för matematik.

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Ett formativt förhållningssätt och att använda digitala verktyg som verktyg för lärande är självklarheter för dig. 

Du har hög personlig mognad, god samarbetsförmåga och är skicklig på relationsskapande.  

Vi ser fram emot din ansökan! Urval och återkoppling sker i vecka 31 och intervjuer hålls under vecka 32.

Ytterligare erbjudande om annonsering undanbedes vänligen.

Kontaktpersoner:
Leonard Killander, Rektor - Naturvetenskapsprogrammet 
tfn: 08 57921426

Sista ansökningsdag:
2019-07-31

Företagets hemsida:
http://www.rudbeck.se

Dela detta jobb

Gymnasielärare i Matematik

Sollentuna kommun