skoljobb.se

Gymnasielärare i matematik och fysik

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-08-17

Ansök nu

Gymnasielärare i matematik och fysik

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola ligger i moderna lokaler mitt emellan Skene och Kinna, i Marks kommun. Marks Gymnasieskola har ca 1000 elever. Skolan ligger i Kunskapens hus, som inrymmer flera skolformer och verksamheter, även kulturskola och Vuxengymnasium.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär undervisning i matematik och fysik på Marks Gymnasieskola, framförallt på Teknikprogrammet. Teknikprogrammet är ett av skolans största program och har elever med mycket hög måluppfyllelse, kreativitet och nyfikenhet. Vi strävar efter att skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar och behov. Uppdraget präglas av samarbete samt en positiv drivkraft att utveckla utbildningen. Programmet ingår i Teknikcollage Sjuhärad. I tjänsten ingår arbete i arbetslag men även i ämneslag. I arbetsuppgifterna ingår vidare mentorskap, att planera, genomföra och dokumentera kurser/utbildning i enlighet med gymnasieskolans skolform.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare. Vi söker Dig som har gymnasielärarutbildning i matematik och fysik. Meriterande är erfarenhet av teknikämnen. Struktur, flexibilitet samt god kommunikativ förmåga är viktiga egenskaper i ditt pedagogiska arbete på Marks gymnasieskola. Vi lägger även stor vikt vid förmågan att samarbeta med elever, kollegor och skolledning.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Rekrytering och urval sker löpande under ansökningsperioden.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i matematik och fysik

Marks kommun