skoljobb.se

Gymnasielärare i Naturkunskap och annat ämne, Marks gymnasieskola

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-08-22

Ansök nu

Gymnasielärare i Naturkunskap och annat ämne, Marks gymnasieskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola ligger i moderna lokaler mitt emellan Skene och Kinna, i Marks kommun. Marks Gymnasieskola har ca 1000 elever. Skolan ligger i Kunskapens hus, som inrymmer flera skolformer och verksamheter, även kulturskola och Vuxengymnasium.

ARBETSUPPGIFTER
Marks Gymnasieskola söker gymnasielärare i Naturkunskap och annat ämne. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Du kommer att arbeta i en framtidsinriktad organisation där läraruppdraget kräver ledarskap som skapar trygghet och studiero, motivation och målet att skapa en skola med möjligheter och gemenskap.

Tjänsterna innebär undervisning i naturkunskap och annat ämne. Undervisning är förlagd både på yrkesprogram och högskoleförberedande program. Som gymnasielärare på Marks gymnasieskola kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsorienterat arbetslag, men även i ett ämneslag.

I arbetsuppgifterna ingår vidare mentorskap samt att planlägga, dokumentera och genomföra kurser/utbildning i enlighet med de anvisningar som finns inom gymnasieskolans skolform. Skolan arbetar med den digitala lärplattformen Its learning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare. Vi söker Dig som har gymnasielärarutbildning i Naturkunskap och annat ämne. Struktur, flexibilitet samt god kommunikativ förmåga är viktiga egenskaper i ditt pedagogiska arbete på Marks gymnasieskola. Vi lägger stor vikt vid förmågan att samarbeta med elever, kollegor och skolledning.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i Naturkunskap och annat ämne, Marks gymnasieskola

Marks kommun