skoljobb.se

Gymnasielärare i Samhällskunskap och Geografi

Regioner
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Gymnasielärare i Samhällskunskap och Geografi

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar ca 2000 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är mycket stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland såväl elever som medarbetare. 

Vi söker vi nu en lärare i samhällskunskap och geografi som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla skolan till att bli en av Sveriges bästa. Tjänsten är ett vikariat på 50-100 % under vårterminen 2019.

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Ett formativt förhållningssätt och att använda digitala verktyg som verktyg för lärande är självklarheter för dig.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet. Du ser möjligheter och utmaningar istället för problem och misstag som något viktigt att lära av.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att kalla på intervju löpande under ansökningstiden.

Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbedes vänligen.

Kontaktpersoner:
Staffan Bjuhr 
tfn: 08-5792 1807

Sista ansökningsdag:
2019-02-24

Företagets hemsida:
http://www.rudbeck.se

Dela detta jobb

Gymnasielärare i Samhällskunskap och Geografi

Sollentuna kommun