skoljobb.se

Gymnasielärare i samhällskunskap och svenska

Ansök nu

Gymnasielärare i samhällskunskap och svenska

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Polhemskolan är en av Sveriges största mötesplatser för ungdomar, och här finns en av varje sort. Alla är lika - olika. Vi är Lunds största gymnasieskola med ca 2 500 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, hantverks (frisör)- programmen och språkintroduktion (introduktionsprogram för invandrarungdomar) och är också en idrottsskola (NIU).

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära. ?
• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar. ?
• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Se även vår hemsida: www.lund.se/polhem

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår att undervisa på det förstärkta fyraåriga samhällsvetenskapsprogrammet för elever med NPF-diagnos, i kurserna Samhällskunskap 1b, 2 och 3 samt Svenska 1. Du bedriver undervisning utifrån gällande styrdokument. Du ingår i arbetslaget på SA4.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en engagerad och samarbetande lärare, som med sin kompetens och erfarenhet bidrar till ett gott arbetsklimat i en miljö med lärande i fokus. För tjänsten krävs gymnasielärarexamen i samhällskunskap och svenska och lärarlegitimation i ämnena.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från undervisning på gymnasiet och använder IT som ett pedagogiskt vektyg, samt erfarenhet av att arbeta med elever med NPF-diagnos.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen.

Anställningsvillkor enligt avtal.
Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i samhällskunskap och svenska

Lunds kommun