skoljobb.se

Gymnasielärare i svenska

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-23

Ansök nu

Gymnasielärare i svenska

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil.se får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning
Campus Väst är en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning, högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun.

Samarbete är ett ledord som bygger på en gemensam strategi på skolan och i arbetslagen för att elever och studerande ska nå sina mål och verksamheten utvecklas.

Lysekils kommun har en maritim profil och Campus Väst erbjuder ett flertal marina utbildningar för ungdomar och vuxna.

Utbildningsförvaltningen i Lysekils kommun arbetar aktivt för ökade skolresultat. Vi erbjuder Dig en arbetsplats i våra moderna lokaler på kajkanten i Lysekil som är ett levande kustsamhälle med god service året om.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med olika program och elevgrupper men tillhöra arbetslaget för samhällsprogrammet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare i svenska.

För att trivas hos oss tror Du på kraften i att arbeta i arbetslag och har en vilja utveckla undervisningen tillsammans med elever, kollegor och skolledning.

Villkor
Vikariat 80 - 100%.

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. 

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?

Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 076-322 17 93. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i svenska

Lysekils kommun