skoljobb.se

Gymnasielärare matematik

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Gymnasielärare matematik

Om Erik Dahlbergsgymnasiet
I våra korridorer, föreläsningssalar och personalrum hittar du cirka 1500 elever och 160 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för ungdomar i utveckling.

Erik Dahlbergsgymnasiet har många år i rad varit förstahandsvalet hos högstadieelever när det är dags för dem att välja gymnasieskola och har en omvittnat trivsam miljö som präglas av medinflytande, ansvarstagande och trygghet.

Besök gärna vår hemsida www.edgymnasiet.se där du kan läsa mer om oss som skola och våra program.

Vad söker vi?
Vi söker nu efter ytterligare en matematiklärare att utöka arbetslaget med, tjänsten kan även kombineras med andra ämnen utifrån dina kompetensområden och meriter. Du kommer bland annat att undervisa elever i matematik och genom engagemang inspirera till goda studieresultat. Du får tillsammans med oss skapa miljöer som främjar elevernas lärande samt utveckling och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Du blir vidare en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning och övrig skolpersonal. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan uppgifter som bland annat gymnasiearbete, mentorskap och övriga sedvanliga uppgifter som är kopplade till lärarprofessionen.

Du kommer till en arbetsmiljö med kompetenta och drivna kollegor, där du kommer att kunna bidra oavsett om du är nyexaminerad eller mer erfaren lärare. Programmen såväl som skolan är attraktiv för eleverna och skolan har ordentliga institutioner för både matematik, biologi och fysik och såväl även språkämnen, där du kommer finna rikligt av material som kontinuerligt uppdateras.

Tjänsten är för tillfället en visstidsanställning, men för rätt person finns det goda möjligheter att den på sikt omvandlas till en tillsvidaretjänst. Observera dock att det för att få en tillsvidaretjänst krävs gymnasielärarexamen och lärarlegitimation i de kurser som ingår i tjänsten.

Vem söker vi?
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå, men det är inget krav. Tjänsten är i dagsläget tänkt som en heltidstjänst, men om du är rätt person för tjänsten kan det bli aktuellt att anpassa den till lägre tjänstgöringsgrad om behovet finns. 

Som person har du hög självständighet och initiativförmåga. I denna rekrytering kommer vi att fästa stor vikt vid samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera och entusiasmera värderar vi högt, likaså din flexibilitet och utvecklingsförmåga.

Jönköpings kommun använder Vklass som lärplattform. Stor del av kommunikationen inom ED, samt med elevernas vårdnadshavare. Vi förutsätter därför att du är väl förtrogen med att arbeta i en lärplattform och att du på ett naturligt sätt använder digitala lärresurser i undervisningen.

För att underlätta rekryteringen…
ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker eller vid eventuell intervju. 

Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret (för arbete inom skola eller förskola) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Var god ange även minst två referenser, varav en tidigare chef, i samband med din ansökan. Vår förhoppning är att tillsätta tjänsten inom kort och intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatum löpt ut. Tveka därför inte med att inkomma med din ansökan snarast!

Upplysningar
Erik Backlund Wengbrand, rektor, tel. 036-10 62 05
Våra fackliga representanter når du via nedanstående länk
https://www.jonkoping.se/fackligaubf

Dela detta jobb

Gymnasielärare matematik

Jönköpings kommun