skoljobb.se

Härjedalens gymnasium är en lagom stor skola med ca 230 elever och runt 40 medarbetare, vackert belägen vid Ljusnan mitt i centrala Sveg i östra delen av härliga Härjedalen. Skolan erbjuder sex nationella program plus introduktionsprogrammet. De nationella programmen vi erbjuder inför läsår 20/21 är Fordons- och transportprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Industritekniska programmet, Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. De flesta av skolan gymnasiegemensamma kurser samläses i olika konstellationer. Något som gör att elever knyter nära kontakter med elever i andra program.Vi erbjuder också nationell idrottsutbildning mot längdskidor, skidskytte och alpint.
Arbetsuppgifter
I arbetet ingår läraruppgifter där du planerar, genomför och följer upp undervisning. Vi söker medarbetare som trivs med samarbete i arbetslag och som på ett naturligt sätt bidrar i lärarkollegiets allmänna åtaganden.
Inför nästa läsår söker vi lärare på gymnasienivå i nedanstående kurser:
Allmänna ämnen
Kurser inom Handels- och administrationsprogrammet
Kurser inom Barn- och fritidsprogrammet
Tillsättning kommer att ske löpande, sysselsättningsgrad enligt ök
Kvalifikationer
Krav: Du behöver känna dig bekväm att arbeta med pedagogiska IT-verktyg. Du ska ha en god såväl ämnesdidaktik som social kompetens. Du behöver vara en tydlig, ansvarsfull, välstrukturerad ledare i klassrummet samt förstå betydelsen av att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov. Även utanför klassrummet bör du kunna agera som en förebild för eleverna i så väl bemötande som i livstilsfrågor. Alltså, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Önskvärt: Lärarlegitimation (krav för tillsvidareanställning avseende teoretiska kurser) alternativ relevant akademisk examen och erfarenhet av undervisning.
Personliga egenskaper
Vi erbjuder
Härjedalens gymnasium som arbetsplats erbjuder dig en miljö där du får arbeta nära med andra lärare i tydligt organiserade arbetslag i en skola där verksamhetsnära beslut flyttas så nära berörda parter som möjligt. Vi erbjuder en kollegial fortbildningsmiljö där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper tillsammans med kollegor. Du kommer snabbt att lära känna skolans elever och den trevliga stämning som råder i vår skola.
Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


 Sista ansökningsdag:2020-04-10
 Arbetsgivare:Härjedalens kommun
 Ort:Sveg
 Titel:Lärare Härjedalens gymnasium
 Positions:3
 Anställningsform:Tillsvidareanställning med ev. provanställning
 Heltid / Deltid:Deltid
 Tjänstens omfattning:75
 Webcruiter ID:4206455176

logga

Gymnasielärare sökes

Regioner
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Dela detta jobb