skoljobb.se

Gymnasielärare Svenska/Historia/Religionskunskap

Regioner
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Gymnasielärare Svenska/Historia/Religionskunskap

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform    Tidsbegränsad
Omfattning    100%
Tillträdesdag    Tillträde snarast till enligt ö.k
Sista ansökningsdag    2019-09-23
Referensnr    19-61-0125

Vi erbjuder dig möjligheten…
… att dagligen möta våra härliga elever, undervisa dem i svenska, historia samt religionskunskap och genom engagemang inspirera till goda studieresultat. Du får tillsammans med oss skapa miljöer som främjar elevernas lärande samt utveckling och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du blir vidare en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning och övrig skolpersonal. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan uppgifter som bland annat mentorskap.

Vi vill att du…
… har gymnasielärarexamen och lärarlegitimation i svenska, historia och religionskunskap. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande. Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du har ett intresse av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har vidare en god pedagogisk förmåga och lätt för att samarbeta. I rollen som lärare behöver du vara noggrann och ha förmågan till ett övergripande ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi på Bäckadalsgymnasiet:
Är ungefär 190 medarbetare som tillsammans arbetar för att uppnå skolans mål och vi har en aktiv personalklubb som ordnar olika aktiviteter som bidrar till skolans sammanhållning. Vi är den är den yngsta gymnasieskolan i Jönköpings kommun och har sedan start varit en skola där fokus legat på yrkesutbildning, men hela tiden haft inslag av högskoleförberedande gymnasieutbildning. Våra värdeord är elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Orden i vår värdegrund ska finnas med i allt vi gör och är länken mellan statliga och kommunala uppdrag. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet.

För att underlätta rekryteringen:
Ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. 
Beställ utdrag från belastningsregistret.

Övrigt:
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Vill du veta mer?
Rektor Johan Albertsson, tel. 036-10 70 41, mail. johan.albertsson@jonkoping.se

Lärarnas Riksförbund: Henrik Ockander mail: henrik.ockander@jonkoping.se
Lärarförbundet: Sofie Andersson, mail: sofie.andersson1@jonkoping.se

Dela detta jobb

Gymnasielärare Svenska/Historia/Religionskunskap

Jönköpings kommun