skoljobb.se

Gymnasielärare Vård- och omsorg

Företag Tierps kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Gymnasielärare Vård- och omsorg

Högbergsskolan omfattar ungdomsgymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning samt introduktionsprogram. Ungdomsgymnasiet har tio nationella program, BF, BA, EE, EK, FT, IN, NA, SA, TE och VO. Till hösten även HA och VF som gymnasial lärling. Ungdomsgymnasiet har cirka 650 elever. Högbergsskolan har en stark idrottsprofilering samt är certifierade i Teknikcollage och Vård- och omsorgscollage. Totalt omfattar verksamheten cirka 1100 elever.

Högbergsskolan ser utbildning som en väsentlig del av livet, men minst lika viktigt är det att vi får stimulans att utvecklas socialt och personligt. Det gör inte bara att vi växer som människor, det gör dessutom att vi trivs och har kul. På Högbergsskolan tror vi att det är en förutsättning för att man ska lyckas med sina mål. Därför har vi lagt stor vikt vid att inte bara se till att utbildningen håller högsta klass, utan också vid att skapa ett levande forum som fungerar som en mötesplats för alla elever på skolan.
Byggnaderna är genomgående ljusa, fräscha och nyrenoverade och har anpassats för skolans många skiftande utbildningar och arbetsformer. Här finns moderna laboratorier, verkstäder och hörsalar i olika storlekar. Vi har ett trevligt café som blir en naturlig knutpunkt för både personal och elever. Det välförsedda biblioteket är tillgängligt för alla och erbjuder förutom referenslitteratur även en harmonisk studieplats.

Högbergsskolan strävar efter att vara mer än bara ett gymnasium — det är en inspirerande samlingsplats för alla typer av individer och en kreativ drivbänk för talang.

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på främst Vård- och omsorgsprogrammet. Undervisning kan ske både på ungdomsgymnasiet och KomVux.

Undervisning i de kurser som ingår i programmet.

Utveckling av programmet.

Mentorsuppdrag kan ingå i arbetsuppgiften.

KVALIFIKATIONER
Utbildad yrkeslärare
Utbildad sjuksköterska
Office 365


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Gymnasielärare Vård- och omsorg

Tierps kommun