skoljobb.se

Gymnasielärare vikariat i spanska till Katedralskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Gymnasielärare vikariat i spanska till Katedralskolan

Utbildningsförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Om oss

Katedralskolan är Nordens äldsta skola och grundades redan 1085. Mitt i centrala Lund är den lätt att nå med allmänna kommunikationer för våra 1500 elever och 160 anställda. Här erbjuder skolan utbildning av högsta kvalitet inom fem olika högskoleförberedande program. Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiveradande miljö för alla elever, där de kan utvecklas och få såväl den utmaning som den hjälp och det stöd de behöver.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att man ska planera och bedriva undervisning i spanska enligt gällande läroplan, samt inom yrket förekommande arbetsuppgifter på våra nationella program.

Vi söker dig som

... är behörig och legitimerad gymnasielärare i spanska. Du ska vara intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Du ska kunna leda, motivera och skapa engagemang i undervisningssituationen, och du ska systematiskt utvärdera och utveckla din undervisning. I arbetet med kollegor ska du vara samarbetsinriktad. Självklart ska du känna till, och följa, de nationella styrdokumenten. Du ska vara väl förtrogen med olika digitala verktyg och kunna använda dem på ett sätt som höjer kvaliteten på pedagogiskt och organisatoriskt arbete.     

Om tjänsten

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


 

 

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 20201116

Sista datum: 2020-12-18

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-12-10

Referensnummer

2020/1002

Kontaktperson(er)

 

Anna Edqvist, 046-3597382

Facklig(a) företrädare

LR, Fredrik Andersson, 046-3597624

Lärarförbundet, Pär Forén, 046-359 76 49

Dela detta jobb

Gymnasielärare vikariat i spanska till Katedralskolan

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen