skoljobb.se

Gymnasiesekreterare

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Gymnasiesekreterare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss

Hedda Anderssongymnasiet är en ny kommunal gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för både dig och andra.

Skolan kommer att byggas på Svaneskolans tomt och därför kommer eleverna till hösten att vara placerade i Parkskolans
befintliga lokaler.

Hedda Anderssongymnasiet kommer att vara en skola mitt i Lund med en stark koppling till samhälle och näringsliv.
Skolan har under första läsåret två program, ekonomiprogram och teknikprogram och startar hösten 2019 även samhällsprogram.

www.lund.se/heddagymnasiet
Vi tillämpar löpande rekrytering.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ansvarsfull och flexibel gymnasiesekreterare som vill vara med i arbetet med att bygga upp en helt ny gymnasieskola i Lund.
I uppdraget som gymnasiesekreterare ingår ett huvudansvar för skolans administration vilket innebär ett nära samarbete med skolledningen på Hedda Aderssongymnasiet. I arbetsuppgifterna ingår tex ansvar för elevregistrering, betyg, personaladministration, intern och extern kommunikation och ekonomihantering.

När skolan blir större kommer vi att utöka antal tjänster inom skolans administration vilket då får till följd att arbetsuppgifterna förändras.


KVALIFIKATIONER
Yrkeshögskoleutbildning, dock lägst utbildning på gymnasienivå, gärna från Handel- och administrationsprogrammet eller motsvarande utbildning.
Du skall ha minst ett års arbetslivserfarenhet som skoladministratör.
Erfarenhet av administrativt arbete och av elevadministrativa system. God datorvana samt kunskaper i Excel. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i Procapita, V-klass, Skola 24 samt i G-suite. Arbetet kräver samarbetsvilja, noggrannhet samt att man kan arbeta självständigt.


ÖVRIGT
Anställningsvillkor enligt avtal.
Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Gymnasiesekreterare

Lunds kommun