skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Hagsätraskolan är en F-9 skola med ca 550 elever. Vi har ett mycket engagerat arbetslag på högstadiet som tar ansvar för våra trevliga elever och tillsammans arbetar vi för att utveckla verksamheten. Vi lägger ett stort fokus på att arbeta språkutvecklande eftersom det gynnar alla våra elevers utveckling. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och tar tillsammans ansvar för att utveckla alla våra elevers förmågor och kompetenser.

Under 2019 får legitimerade lärare på Hagsätra-/Ormkärrsskolan ett lönetillägg på sex tusen kronor i månaden.

Läs mer om Hagsätraskolan: https://hagsatraskolan.stockholm.se/om-hagsatraskolan

Vi söker nu en legitimerad engelska lärare från augusti -19 till december -19. Varmt välkommen med din ansökan!

Är undervisning något av det roligaste du vet?
Hos oss får du planera, genomföra och utvärdera din undervisning i ämnet engelska för årskurs 7-9. Du ingår i skolans arbetslag för årskurs 7-9 där ni utbyter tankar och hjälper varandra.

Vi söker dig
Vi söker dig som har alternativt snart kommer att få lärarlegitimation med behörighet att undervisa engelska för årskurs 7-9.

Du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt genom att du påminner och följa upp. Du anpassar undervisningen och gör eleverna delaktiga i planeringen så att förmågan att lära självständigt och tillsammans med andra utvecklas. Du motiveras av att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du jobba med oss?

Vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden gått ut så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag där du bifogar din lärarlegitimation med behörighetsförteckning och andra handlingar som styrker ditt cv.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    12/8-19
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    70 %
Referensnummer    2019/3201

Kontakt    
Anneli Flygare Rydell, bitr rektor, 08-508 34 602, anneli.rydell@stockholm.se
Amanda Christenson, rekryteringskonsult, 08-508 11 721,amanda.christenson@stockholm.se
Facklig företrädare    
Anna Drynjeff, LR, 076-1234520 anna.drynjeff@stockholm.se
Birgitta Falk Hansson, Lärarförbundet, 076-1234512 birgitta.falk-hansson@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Hagsätraskolan söker legitimerad engelskalärare till åk 7-9, vikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb