skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Hagsätraskolan är en F-9 skola med ca 550 elever. Vi har ett arbetslag med stort pedagogiskt ansvar för våra elever med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger ett stort fokus på att arbeta språkutvecklande eftersom det gynnar alla våra elevers utveckling. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och tar tillsammans ansvar för att utveckla alla våra elevers förmågor och kompetenser. Hagsätraskolan har fem förstelärare med inriktning mot; språkutveckling, inkludering, betyg/bedömning och ämnesövergripande arbetssätt, IKT samt systematiskt kvalitetsarbete.
Under 2019 får legitimerade lärare på Hagsätra-/Ormkärrsskolan ett lönetillägg på sex tusen kronor i månaden.

Läs gärna mer om oss här: Hagsätraskolan

Arbetsbeskrivning 
Under läsåret 19/20 kommer du att undervisa i svenska i årskurs 4-6.  I tjänsten ingår ett delat mentorskap på mellanstadiet. Du kommer ha ett nära samarbete med lärare, EHT och vårdnadshavare.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet i svenska/sva för åk 4-6, gärna i kombinaton med något annat ämne. Du är väl insatt i skolans styrdokument. Utifrån varje elevs behov och förutsättningar planerar, genomför och utvärderar du din undervisning. Du har lätt för att skapa goda relationer och uppskattar att samarbeta med dina kollegor. Du har ett formativt förhållningssätt och förmåga att kommunicera din undervisning och dina förväntningar till eleverna. Du är trygg, stabil och med en god pedagogisk insikt undervisar du varierat, språkutvecklande och inkluderande. Du kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt övernskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2250

Kontakt    
Fredrik Valgelata, bitr rektor, fredrik.valgelata@stockholm.se 076 123 45 77
Facklig företrädare    
Anna Drynjeff, LR, anna.drynjeff@stockholm.se
Birgitta Falk Hansson, Lärarförbundet, birgitta.falk-hansson@stockholm.se

Hagsätraskolan söker legitimerad lärare, behörig i svenska/Sva, åk 4-6

Ansök nu

Dela detta jobb