skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Hagsätraskolan är en F-9 skola med ca 550 elever. Vi har ett mycket engagerat arbetslag på högstadiet som tar ansvar för våra trevliga elever och tillsammans arbetar vi för att utveckla verksamheten. Vi lägger ett stort fokus på att arbeta språkutvecklande eftersom det gynnar alla våra elevers utveckling. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och tar tillsammans ansvar för att utveckla alla våra elevers förmågor och kompetenser.

Under 2019 får legitimerade lärare på Hagsätra-/Ormkärrsskolan ett lönetillägg på sex tusen kronor i månaden.

Läs mer om Hagsätraskolan: https://hagsatraskolan.stockholm.se/om-hagsatraskolan

Dina arbetsuppgifter

Du undervisar i matematik och eventuellt SO på högstadiet och är mentor för en grupp elever. Du har ett nära samarbete med lärare, EHT och vårdnadshavare.

Är du den vi söker?

Då har du, eller snart kommer att få, lärarlegitimation med behörighet att undervisa matematik och gärna ytterligare något ämne som t ex SO för årskurs 7-9.

Du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att:

kommunicera på ett tydligt sätt
anpassa undervisningen och göra eleverna delaktiga i planeringen så att förmågan att lära självständigt och tillsammans med andra utvecklas
skapa kontakter och underhålla relationer
planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt
Vill du jobba med oss?

Vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden gått ut så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag där du bifogar din lärarlegitimation med behörighetsförteckning och andra handlingar som styrker ditt cv.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    12/8-19
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/3156

Kontakt    
Anneli Flygare Rydell, bitr rektor, 08-508 34 602, anneli.rydell@stockholm.se
Amanda Christenson, rekryteringskonsult, 08-508 11 721,amanda.christenson@stockholm.se
Facklig företrädare    
Anna Drynjeff, LR, 076-1234520 anna.drynjeff@stockholm.se
Birgitta Falk Hansson, Lärarförbundet, 076-1234512 birgitta.falk-hansson@stockholm.se

Hagsätraskolan söker legitimerad matematiklärare till åk 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb